Over Voetbaltotaal

Voetbaltotaal is dé webshop voor trainers en coaches. Het is onze ambitie om uw trainersambitie werkelijkheid te maken. Wij bieden u een compact maar professioneel assortiment van training – coachartikelen, om uw team zo goed mogelijk te laten presteren.

De trainer/coach staat bij ons centraal en daarom streven wij altijd naar perfectie in ons assortiment, service en leveringen. Dat maakt Voetbaltotaal de ideale partner voor elke trainer/coach binnen de voetbalwereld.

Voetbaltotaal bestaat uit een groep sportieve en enthousiaste werknemers die een grote affiniteit hebben met sport. Vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht beleveren wij de Nederlandse trainersmarkt. Nieuwsgierig naar ons bedrijf?
Kom gerust een keer langs en neem een kijkje in onze showroom.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over de nieuwste producten en / of laatste acties, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. ( onderaan deze pagina ) Ook via Facebook houden wij u graag op de hoogte over onze laatste ontwikkelingen.

We wensen u veel winkelplezier in onze shop en vooral veel succes met uw trainerschap.

Klantenservice
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook kunt u hier terecht voor vragen over bestellingen, offertes of overige vragen. Aarzel niet om contact op te nemen via webshop@voetbaltotaal.nl of telefonisch via 0180 528 585

 

Wat klanten over ons zeggen

Geen berichten gevonden

Laden...